SEKTY A JEMNĚ PERLIVÁ VÍNA
Šumivé víno je víno, které vzniká primárním nebo sekundárním kvašením hroznů, hroznového moštu nebo vína. Nejvyužívanější metodou při výrobě těchto vín je metoda kvašení v lahvi, kde je důležité, jak dlouho víno na kvasinkách leží. Čím déle necháme víno s kvasinkami v kontaktu, o to kvalitnější produkt můžeme očekávat. Nejkratší doba je však 9 měsíců.
Naše vinařství se zaměřuje zejména na výrobu jakostních šumivých vín, nebo-li sektů.
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
polosladké, jemně perlivé, Moravské zemské víno
polosladké,jemně perlivé, Moravské zemské víno
polosladké, jemně perlivé, Moravské zemské víno
suché, jemně perlivé, Moravské zemské víno
suché, jemně perlivé, Moravské zemské víno
suché, jemně perlivé, Moravské zemské víno

