SEKTY A JEMNĚ PERLIVÁ VÍNA

Šumivé víno je víno, které vzniká primárním nebo sekundárním kvašením hroznů, hroznového moštu nebo vína. Nejvyužívanější metodou při výrobě těchto vín je metoda kvašení v lahvi, kde je důležité, jak dlouho víno na kvasinkách leží. Čím déle necháme víno s kvasinkami v kontaktu, o to kvalitnější produkt můžeme očekávat. Nejkratší doba je však 9 měsíců.

Naše vinařství se zaměřuje zejména na výrobu jakostních šumivých vín, nebo-li sektů.

 

PROKES Vin MOS Hib 19 (1)
Akce Novinka
199 Kč –7 %
HIBERNAL 2019
Skladem (> 5 ks)
185 Kč
Kód: HIB2019JP
PROKES Vin MOSCATO Moravia 19
MOSCATO MORAVIA 2019
Skladem (> 5 ks)
189 Kč
Kód: MOSC2019
2 položek celkem