Šéfkuchař Jan Nedoma připravil zimní menu inspirované sezónními surovinami, výraznými chutěmi a lehkým dotekem fermentace. Je to pozvání ke klidnému stolování uprostřed zimy a zároveň možnost darovat kulinární zážitek třeba k Vánocům.
👉 Kdy: 31. ledna 2026 v 18:00
👉 Kde: VÍNO PROKEŠ vinný sklep, Horní Bojanovice 121
👉 Cena: 2500 Kč / osoba
Na co se můžete těšit?
- Vepřový bok, jablko, kimchi máslo, medová brioška
- vzorek vína
- Cibulačka, horský sýr z Broumova, olivový krekr, sýr Tallegio
- vzorek vína
- Rajčata, domácí žervé, nakládaná rajčata z léta 2024, tapiokový pikantní chips
- vzorek vína
- Katsu steak z vyzrálého hovězího, kaviár, pyré z černého kořene, majonéza z fermentovaného česneku, nakládaná denivka
- vzorek vína
- Čokoládový tart, karamel s ječmenem, gel s medoviny
- vzorek vína
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.