Podzim přináší vůni zralého ovoce, lesních plodů a prvních chladných rán. Šéfkuchař Jan Nedoma připravil sezónní menu, které spojuje eleganci, čistotu chutí a poctu tradičním surovinám. Každý chod vypráví příběh o křehkosti podzimu, hloubce vůní a harmonii mezi krajinou a kuchyní.
👉 Kdy:
👉 Kde: VÍNO PROKEŠ vinný sklep, Horní Bojanovice 121
👉 Cena: 2500 Kč / osoba
Na co se můžete těšit?
- Kachní paštika, meruňka, foie gras máslo s vanilkou, earl grey brioška
- vzorek vína
- Signature hovězí tatarák, pečený morek, fermentované ředkvičky, žloutkový gel, pivní košíček
- vzorek vína
- Treska, kosho beurre blanc, nakládaný fenykl, řepa s malinovým octem
- vzorek vína
- Srnčí steak, celerové pyré, houbová omáčka s lanýži, brambory pavé s parmazánem
- vzorek vína
- Mousse z bílé čokolády, hruška, miso karamel, perník
- vzorek vína
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.